Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Papa ajar camna nak paddling...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Papa ajar camna



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 10-Dec-2007 04:36
Family weekends
This is the first time for a few months we can really enjoy weekends together...hehehe...kalau tak macam-macam agenda & aktiviti amal kebajikan :-D So papa decide nak buat minimal activities jer, so on Saturday papa bawak Nisa mandi pool sebab sian kat Nisa tiap kali tunggu lift sure tunjuk kat arah pool, tapi mama & papa tak free :-S Nisa panggil pool as "Air", walau Nisa 100% keturunan orang Kedah, duduk skarang pun kat Penang, but hasil dari duduk dengan pengasuh orang Melaka, Nisa pun sebut "air" instead of "ayaq" :P Then petang pi jalan-jalan Sunway Carnivale, minum-minum kat Kopitiam...then on Sunday, bawak Nisa main kat playground Giant, hypermarket peberet Nisa :-D Nisa panggil Giant as "Jeyen"...hehehe...pantang sebut Giant jer dah lari pegi kat pintu, memang Nisa suka main slide kat situ, drive kat area-area umah ni...memang lepak betul la weekend ni, besttttt 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016