Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Cuba robe...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Cuba robe



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 15-Dec-2007 06:36
Papa's graduation


After about 12 months bertungkus-lumus (betul ke :?: ) juggling keje, famili and study, papa pun dah grad Exec Dip in Purchasing & Supply Management, his first step for CIPS...target nyer la...hehehe...
Don't worry papa, ganbare ganbare!! Papa Nisa boleh! (Ala-ala Abah saya boleh dalam Afi & Abah...hehehe) :-D
Syok ler papa bleh gak merasa pakai jubah nih, mama dulu tak merasa pun sebab Japan takde mende-mende nih :P
Ari tu, papa memang kembang kempis, I'm proud of you too, papa! :horay: Dari pagi buta selepas subuh kita bertolak gi UUM, rehearsal yang kononnya kol 8 pagi jadi 10pagi :P Then actual ceremony kol 2:30 petang...nasib baik hi-tea diorang tu sedap :-D
So, ganbatte for the next step, Nisa pun dah besar sket, harap-harap takde apa-apa yang akan kacau papa untuk smabung study nih, we are always by your side (acehhhh :-> )

© Pidgin Technologies Ltd. 2016