Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Mata berair...nangis...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Mata berair nangis



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 18-Dec-2007 12:00
Gambar raya...
Hehehe...ni gambar lama nih, sebab baru dapat handycam dari maktok, gambar Nisa ada dalam tu...so baru nak upload... 8-)
As I said before, Nisa memang meragam teramat sangat la hari raya tu, taknak gi kat orang lain, asik melekap kat mama macam koala :P Pantang orang datang dekat jer nagis, even papa...sebab nisa jakun sket tetiba ramai orang...lagipun umah maktok Alor Setar ni jarang balik, sebulan skali jer, then Mak Ngah dan Pak Su dari KL yg Nisa tak penah tengok pun ada, semua strangers for her, so meragam la... :P
Tapi skarang dah besar sket, harap raya haji ni (kalau sempat balik Alor Setar) Nisa tak meragam la kot...Ari tu banyak umah sedara mama takleh pi sebab Nisa meragam :-(

© Pidgin Technologies Ltd. 2016