Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Jeng jeng!!!!Ada udang di sebalik mee rupanya...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Jeng jeng Ada udang



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 27-Dec-2007 04:49
Mai Pekena Mee Udang Penang!!!!
Ari tu ada kenduri member kat Pendang, ada la member sama batch, Mr Budung (kene tanya dia nape nickname dier gini :-D ) turun dari KL lepak umah kitorang...so as usual, sesape datang kami akan bawak makan...Disebabkan Mr Budung ni very picky and choosy bab makan, nak sedap jer, kami testing dier bawak gi makan kat Teluk Kumbar, situ glamer dengan mee udang, memang meibutsu (translated to famous local delicacy) mee udang sebab dekat dgn laut, udang fresh...Kalau kena time bulan penuh, air pasang besar, udang besar-besar, if not, udang sederhana but still besar le...hehehe :-D
So ni gambar-gambar mee udang nyer, kami tolong promote, takde dapat diskaun ke apa, tapi saja tumpang bangga dengan restoran ni sebab susah nak dapat tauke melayu yang well-maintain business dia camni, rasa tak penah berubah, harga tak berubah walau barang dok naik...servis bagus, kedai tip top bersih 8-)

Mak Ngah & Pak Ngah mesti terliur nihhh... :->


© Pidgin Technologies Ltd. 2016