Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tengah anxious...mama bawak gi mana ni?
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Tengah anxious mama



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 2-Jan-2008 06:41
Visit to Zoo Taiping and Night Safari
Happy New Year!!! :-D

Sempena tahun baru, papa nak try bawak Nisa jalan jauh sket, tak le jauh mana, dari Pennag tu kami menjelajah ke Taiping, bawak Nisa tengok kengkawan dier kat zoo...hehehe
As expected, baru 30 minit perjalanan, mula la Nisa boring, resah...so jenuh gak nak kasi dier occupied, tapi dah nak dekat sampai kat zoo tu, dia tido lak, adehhh!!!!Tensen betui mama :P So kami lunch dulu tapau nasik makan dalam kete, then kol 2 camtu baru masuk zoo tu...
Ni first time for Nisa masuk zoo, tak sangka dia heiki (translated to relax) jer, tak takut langsung mende-mende, even orang utan mai kat dia, and kureng asam punya orang utan, sempat nak curi bekas air Nisa, tapi kene marah dengan tuan dier... LOL
Nisa excited sungguh tengok all the animals, memang dia suka animal, tak takut langsung even insects (anak papa sungguh, suka mendera insects)...Nisa happy jumpa otters, kengkawan dia famili yang gayut-gayut tu, orang utan, chimpanzee, ungka dan seangkatan dengannya :-D Nisa sengih menampakkan gigi yang besar gedabak itu...She can recognize the animals dari picture book dier, siap buat aksi...hehehe...pak lawak betui budak nih LOL
Nanti bleh bawak Nisa pi zoo negara ke akuarium lak ler...



P/s: sorry gambar tak sharp/clear...terlupa bawak kamera so mama terpaksa amik pakai handphone lagi...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016