Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Nak ikut Abg Haikal mandi laut!!!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Nak ikut Abg Haikal



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 26-Jan-2008 02:04
Picnic at Pantai Merdeka
Sorry...meant to save the pics earlier tapi ntah apsal, server down ke mende ek? Takleh save...tensen tol, caption pun dia tak captue.. :P

Anyway, gambar ni dah 2-3 minggu before tarikh upload nih, before maktok masuk ICU...ada satu weekend tu, maktok ajak kami join Makcik Yan pi piknik, so sebab mengingatkan Nisa tak penah gi beach, it'll be a new experience for her, so kami pun bawak la Nisa pi, dengan harapan bleh main pasir...diorang bertolak 11am, but sejak masuk skool nih, Nisa ada time tido, 11-2pm lebih kurang, so terpaksa la maktok sumer tunggu kami sampai dekat 3pm...dahtu, ingatkan Nisa bleh main pasir, tapi maktok marah tak kasi cucu kecik molek dia ni main panas, kang demam...so tak kesampaian hajat Nisa nak main pasir...hahaha LOL tengok beach pun idak!
So at last, Nisa main keliling tikar tu je, hehehe...maktok cakap besar nanti bleh main ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016