Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Smiiile..!!!Nisa senyum laaaa!!!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Smiiile Nisa senyum



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 11-Feb-2008 17:20
Nisa and her cousins
During CNY hols, Nisa's cuzzies from KL balik kampung...This is the first time Nisa jumpa cuzzies dier sejak dia dalam pantang, so mula-mula tu syok ler main sampek tak ingat dunia, lari sana sini jerit-jerit...riuh rendah umah Maktok jadinya :P Ni cuzzies anak Pak Chaq & Mak Chaq - Abang Faiz, Abang Hazeeq and Kak Ika...but dalam sumer-sumer tu, Nisa berkenan dengan Abang Hazeeq, pantang soh kiss terus jer kiss..hahaha LOL Nih salah ajaran papa la ni, bab kiss orang no. 1 jer budak nih...
Anyway, after the 1st night together, the next morning Nisa dah tak larat kena buli, cuzzies pun 1st time dapat cuzzy sendiri, syok ler dok main, buat Nisa macam anak kucing Pak Chaq kata, sampek lembik dah budak nih...hehehe :-D
So, these are all the pics...Nisa dibuli dan buli balik...hahaha LOL Tunggu Anis balik lak, tengok camna gelagat budak berdua nih... ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016