Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Di Dinding bilik solat...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Dinding bilik solat



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 13-Feb-2008 12:00
Nisa was here...
Skarang kat umah ada little Michelangelo lak kat umah...dok buat lukisan abstrak, mural with signature...Nisa was here 2008 :P Tapi bila tanya dia, "Nisa, ni sapa buat?"...Jawabnya "PAPA!" tanpa segan silu LOL Padan muka papa...in another way round, memang betui pun papa yang buat, sebab papa tak menghalang Nisa meluahkan sumber artistik dia tu, lagi bagi encouragement ada la...siap beli crayon, beli white board with marker pen...tapi dinding jugak peberet Nisa :P Sib baik la atas nasihat Maktok & Wan (Aloq Staq) mama tak renovate lawa-lawa, kalau dak mau nangis laaa :P

© Pidgin Technologies Ltd. 2016