Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 3-Mar-2008 16:56
Model iklan Baby GAP??
Hahaha...perasan ler... LOL Ni lagi satu keje mama Nisa yang takde keje...huhuhu
Ni time bawak Nisa cari kasut kasut baru since kaki Nisa at last dah membesar, punya lambat ler mama tunggu :P Nak buat camner, mama nyer pun pakai saiz 4-5 jer, papa lak 6-7 jer, shoganainaaa Nisa-chan :-D
Then, dok kalut kejar Nisa satu supermarket tu untuk try kasut, dia buat aksi model lak kat dinding, so papa snap dengan henpon dier, maka, dapat la gambar Nisa beraksi...hehheh...jangan layan mama Nisa nih 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016