Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 13-Mar-2008 13:33
Nisa's first school work

Ni lagik keje mama Nisa yang takde keje... $-)


Tak lama lagik, penuh la fridge, kabinet sumer dengan gambar-gambar camni...hehheh...
Lupa lak, cikgu cakap umo 1 1/2 tahun, Nisa dah well develop enough untuk masuk kelas 2-3 years, so ni one of her schoolwork yang cikgu kasi bawak balik tunjuk mama & papa...takpe, no worries...nothing heavy in the class, sebab diorang depend on level budak, and if Nisa taknak join kelas, she can continue playing cam biasa..phewww...mula tu risau gak mama dibuat nyer, tapi tengok schedule u, ok le gak, Nisa pun tak berubah, happy camtu jer...rasanya diorang ni macam Kumon, develop ikut level masing-masing, not necessarily umo, so that budak tak boring...aper-aper je lah, asal Nisa happy udah ler, papa cakap.. :P


© Pidgin Technologies Ltd. 2016