Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Budak kedekut...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Budak kedekut



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 19-Mar-2008 01:18
Flight to KL
Cuti Maulidurasul hari Khamis, mama & papa amik one day leave Jumaat tu, amik flight on Thursday night untuk bawak Nisa jalan-jalan KL. Saja jer, sebab lama dah tak jalan-jalan jauh, pastu kasi hadiah kat Nisa - naik aeroplane. Sib baik dapat tiket RM9.99 Airasia tu, syok gak, the whole trip termasuk hotel sumer doesn't cost much 8-)
Anyway, start of the day (Thursday), mama & papa amik work from home so that senang nak berkemas, sebab malam sebelum tu, asal mama kemas jer Nisa kuarkan balik, dia sibuk nak masuk dalam beg...ampeh tol! :P So Nisa still antar gi school while mama & papa bz juggle keje & kemas umah & barang...
Then lepas amik Nisa petang tu, kalut bawak balik, mandi...then gi Penang airport, kasi Nisa makan dulu...flight 10:45pm, kami sampai 8pm, so penat la berkejar dengan Nisa :P Jumpa satu couple ni bawak anak muda sket dari Nisa, encem boy yang mama lupa tanya nama...eheh...Nisa yang asalnya taknak dok dalan stroller, terus kalut nak control stroller dier sebab bapak encem boy ni kater, boy ni memang habit pantang nampak stroller, suka tolak stroller...Nisa lak, minah kedekut, kalau barang peberet dia jangan harap nak kasik, especially stroller Disney peberet nih, so ada gaduh-gaduh sket, tapi mama & papa soh Nisa salam, but bapak boy nih soh boy kiss Nisa, 2-3 kali gak tapi mama tak sempat capture sebab dok gelak... :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016