Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Buat korban sodap nih!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Buat korban sodap



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 20-Mar-2008 12:00
1st Day - KL Trip
Sampai KL, Pak Ngah (abang papa) & Mak Ngah amik, bawak balik Puchong jumpa Maktok yang memang dah seminggu kat situ...sian Mak Ngah & Pak Ngah sampai tertido tunggu kami sebab LCCT nih jauh sangat jalan kuar, barang pun lambat gak, so kol 1 baru kuar...Tido umah diorang, esok paginya ikut gi umah uncle Mak Ngah, makan nasi dagang..nyum nyum, yummy sungguh, Nisa pun suka! :-D Pastu gi umah Tok Cik, dari situ Pak Ngah antar gi zoo, but sebab banyak sangat agenda, kami sampai at 3pm, dah last animal show, so tak tercapai niat Nisa nak tengok show :-( But Nisa happy jer tengok animals lain...Ntah apsal, dalam banyak-banyak, dia suka seladang (moo-moo) & kambing gurun (bek-bek)...Otter pun dia suka sebab otter macam dia, cheeky & notty :-D Lastly tengok elephant, Nisa suka elephant, but lepas adegan elephant tu cuba nak grab Nisa (walau tak sampai sebab diorang dah buat longkang dengan jarak selamat), bila tanya "Elephant camana?" Jawab Nisa "Takottt" LOL Tapi takde la takut pun sebab dia tak nangis or nak lari, still dok atas batu tu, just terkujat sket...hehehe...

But actually, zoo Taping lagi best kot, walau kecik, but bersih dari KL nyer...memang below our expectation la zoo ni, but nak expect camner lagi ek?

Abis kat zoo, Pak Su (adik mama) & future Mak Su (hehehe 8-) )datang amik kat situ...sian Pak Su & Mak Su, tunggu Nisa dari kol 12 sebab janji kol 12, but dah macam-macam agenda, kol 3 baru sampai, kol 5 baru kuar zoo...kebuluran diorang....Then balik check-in hotel, pastu gi birthday party Kak Azalea cousin Nisa, anak Mak Ngah (kakak mama) kat Nilai...Wah...full betul calendar Nisa for the day! 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016