Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Kagum tengok big fish
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Kagum tengok big



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 21-Mar-2008 12:00
2nd & last day Day - KL Trip + balik
Next day, kami take it slow je la, bangun lambat, relek-relek...makan sumer, then gi KLCC sebab nak bawak Nisa gi Aquaria...malangnya ada budak tu still letih gamaknya, masa naik cab dia tertido sampai le kat KLCC, then terpaksa la mama & papa ronda-ronda dulu, siap kacau Mak Ngah (kakak mama) yang keje kat situ...hahaha LOL But sebab trip ni plan last minute, kalau cakap awal, bleh ler Mak Ngah kasi tiket free ler mende ler...takpe la, takde rezeki...hehehe...Bila Nisa bangun, masuk Aquaria...

Ni gambar yang mama sendiri tak snagka nak kuar camni...hehehe...kelakar lak bila tengok balik, Nisa & fish mata sama-sama terbeliak jer... LOL

Abis kat Aquaria, gi Midvalley, papa kasi mama sopping sket, then balik jumpa Pak Su (adik mama) kat hotel...abih waktu keje, Pak Ngah (abang papa) & Mak Ngah datang amik & bawak kami dinner yang best! Thanks a lot! Mama ingatkan the more Nisa spend time dengan Pak Ngah, the more dia ok jadinya, sebab dengan Mak Ngah terus no problem jer make friends, tapi dengan Pak Ngah nih takut-takut lagik...maybe sebab Pak Ngah ada misai, sebab even kalau papa tak shave pun Nisa taknak...hehehe...sian Pak Ngah takleh pegang Nisa, Pak Ngah kene main-main dengan Nisa macam Mak Ngah baru la Nisa tak takut, kan? Hehehe...
Next day, after lunch dengan sup bercampur sayur pucuk yang failed (Pak Ngah teringin tapi mama tak penah buat :P ), kami dihantar ke airport untuk balik semula ke Penang :-D

Komen papa, best gak plan trip camni, tak penat sebab tak drive long journey, banyak masa nak jalan-jalan & rehat, so next time naik flight le gi memana...hehheh
Komen mama, tak kisah as long as papa sponsorrrrr 8-)
Komen Nisa, Nisa nak jadi gud gurl so bleh nak aeroplane lagik :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016