Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Laaa...boipren pi naik slide plak...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Laaa boipren naik



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 29-Mar-2008 05:53
Nisa ronda-ronda lagi...
Ari ni Nisa cukup 18 months...actually on the day itself mama tak sedar pun, tetiba teringat lepas tu...hehehe... :P
Ari Sabtu Nisa skool sekerat ari, mama papa ada choice nak antar ke idak, ramai parents tak antar sebab makpak nyer pun nak tido bangun lambat, tapi mama & papa still antar Nisa sebab nak sambung tido...and taknak rugi bayo mahal-mahal 8-) But actually tak sambung tido pun, pi market...breakfast kat kedai sambil baca paper, kemas umah...by the time abis, ada la masa sket utk bersantai berdua sebelum pi amik Nisa...Biasanya bila amik Nisa, dia dah minum susu and ready for nap time, so slalunya atas kete dah lalok tertido, angkat masuk bilik terus dia sambung tido, mama buat lunch...
After lunch, Nisa bangun gak, kami biasanya akan kuar jalan-jalan ronda Penang kalau tak balik mana-mana side nyer kampung, so this week, gi la QueensBay...nanti naik KingsBay takyah masuk Pennag Island dah la :-D
Biasanya, papa akan bayo la RM2 for 20 minutes, kasi Nisa main dalam ni...peberet Nisa la ni, masuk jer dah tala sini...mama bleh pi window shopping, or shopping...hehheh 8-) But kali ni, papa nak cari apa ntah, so mama yg teman Nisa dalam ni, tengok la Nisa ajak orang main dengan dia...ada la satu famili sikh kot, anak yg sulung boy, yg 2nd girl umo setahun baru dok blajar berdiri...comel gila!Nisa dok make friends dengan boy, main bola la, see-saw la, trampoline la...Mama boring, amik la gambar Nisa sket stakat yg bleh amik, dalam trampoline takleh amik sebba laju snagat Nisa lompat...
Oh ya...ni rasanya 2st time kot gambar Nisa pakai skirt, selain gambar masa pi Bkt Tinggi and kenduri PakNgah...Nisa tak suka baju skirt, asik nak angkat tunjuk perut jer :P Tu mama malas beli, tapi papa bising anak dier tak feminin, so ada la satu baju ni...Nisa not that happy, maybe dia macam mama kecik-kecik, tomboy sket... 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016