Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


I see you, Mr Insect!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
see you Insect



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 2-Apr-2008 07:14
April Fool to Mr Insect!!
Semalam masa mama tengah masak, papa tukar baju kot, Nisa time tu dok tengok Jojo rasanya...
Tetiba mama dengaq suara Nisa excited, mengekek dia gelak sengsorang, mama musykil gak apsal, sebab lain macam jer bunyi nyer :-|
Ropa-ropa nyer, anak mama sorang nih tengah excited sebab dia discover seekor insect, mama taktau le menatang aper, rupanya macam belalang sket, kaler coklat, nak macam cengkerik pun ada, kecik jer...Nisa dengan excited nyer mengejar insect tu...sampai dok cium insect tu kat lantai, memula tu kuit-kuit jer...last last ketepekkkk...tamat riwayat Mr Insect digiling Nisa Humaira...Yiiiieeeeeeeeeee :noway: Sian Mr Insect...but April Fool to you $-)
Ceritanya, papa & PakSu dulu pun kaki menjalankan eksperimen kat insect-insect...masuk pepatung dalam freezer, bakar semut dengan magnifying glass...hmmm hmmmm :noway:
Bila citer kat papa, papa kata "Bagus Nisa, that's the first step towards science" :-O Adeh laaaa...macam ni pun ada kaaa :P

© Pidgin Technologies Ltd. 2016