Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


More ideas flowing!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
More ideas flowing



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 30-May-2008 12:57
Burst of creativity!
Today Nisa dah 20 months...and lately dah mula turun banyak character dari papa dier, tu sebab ini dua orang suka gaduh sesama sendiri...sebab perangai nyer SAMA!!! 8-)
So ni one of the occasion yang sempat dirakamkan dengan henpon, Nisa burst with new adventurous ideas...kononnya la! :-D Walaupun ari tu Nisa nangis nak magic pen, penggunaannya kebanyakan bukan untuk the right way, Nisa buat experiment macam-macam...Masukkan dalam tangan baju/kaki seluar then keluarkan ikut lubang butang baju la...Gambar ni Nisa tengah sambungkan magic pen jadi macam batang paip :-D Pastu, mula la jolok sana sini, abih la kete Mr Katak yang Auntie Grace jiran satu floor tu kasi :P
Lately, Nisa & papa slalu gaduh, sampek pening mama! :P Papa soh Nisa sit here, Nisa kata "No, I sit here" sambil tunjuk tempat yang dia nak dok, slalu tak sependapat, coz perangai dua-dua sama sesangat! Hehehe...now papa, look at your own mirror 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016