Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Nisa & Abg Nafis
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Nisa Abg Nafis



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 15-Jun-2008 12:00
Happy Father's Day!
Ni gambar masa weekend ari tu, balik kampung mama...not really balik kampung la since Alor Setar dah jadi 'bandaraya'...hehheh...bandaraya mende ntah... :-D
Anyway, at first mama plan nak pi kedai kek beli kek besday sendiri, but then dapat idea lain lak, buat surprise kat orang kat umah, mama beli kek Father's Day...hehehe...sajer la, sambut serentak dengan belated besday mama ni...So lepas beli ice-cream kek tu, balik umah, simpan dalam peti sejuk...
After dinner, semua bebudak cousin2 Nisa (anak my big bro) dah bising nak kek, Nafis (the youngest) tu sampai taknak makan nasik dok tunggu kek, Nisa pun dah pandai, sibuk dok mintak "I want cake" sambil nyanyi 'Happy Birthday To You'...hehehe...Mama gathered semua fathers termasuk 'Grand' father...hehehe...Tokwan memulakan acara potong kek, pastu bebudak pakat serbu kek tu...Nisa pun makan dengan penuh "Yum yum yummmm" LOL Sedap gak ice-cream dier, luckily this time beli chocolate, last time beli strawberry bebudak tak minat sangat walau lagi cantik...masam sket kot...
So to all fathers, especially papa Nisa, Happy Father's Day! Gotcha!!!Hehehe...ingat orang beli kek besday ker??? LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016