Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 24-Jun-2008 12:00
The little pianist
Hmmmm...maybe budak-budak besar Nisa ni skarang development dia moved to music lak kot...Mama ingat ari tu bawak Nisa jalan-jalan Sunway Carnival, ada show budak kecik main violin, ramai budak-budak kecik tengok, tapi Nisa sorang je kot yang terpacak kaku khusyuk tengok violinist tu...Then semalam bawak Nisa & maktok pi Carrefour sesajer, ada la organ ni, Nisa terus lari-lari panjat naik, dengan penuh semangat main...ada gaya!Hahaha LOL
Papa tak abih-abih kata mama ni 'oyabaka'...errr, nak translate taktau tapi macam think too much about the kids kot...hahaha...maktok kata besaq sket nanti Nisa bleh pi kelas piano ka violin ka, apa yang Nisa nak, dari bercampur dengan budak-budak bukan-bukan, very challenging la nak raise kids nowadays :-) Lagipun memang cikgu Nisa pun dah bagi amaran, Nisa ni very cheeky, kecik lagi takpe la, kalau adult orang panggil sly or cunning, so kena jaga-jaga sket takut dia buat judgment tak betul :P
So takpe la Nisa, tunggu Nisa besar, apa Nisa minat, Nisa pi je la kelas, asal yang baik-baik udahhh :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016