Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 1-Sep-2008 06:08
Nisa and her 'bloon' (balloon)
Gambar lama gak actually, tak ingat the exact date...
Sesajer bawak Nisa jalan-jalan Sunway Carnival Perai tu, then dinner time tanya Nisa nak makan apa, actually dia tunjuk Manhattan Fish Market tapi cakap "I want eat chicken" which is Nando's kat sebelah tu...hehehe :-D So makan la kat situ...Nisa nampak orang jual balloons Hello Kitty, SpongeBob and ada balloons biasa gak, dah dapat gaji so mama cakap why not skali skala jer treat Nisa, beli balloon SpongeBob...Tulis kat situ balloons RM2, so fair la kan? Tup tup character balloons RM6!!!! :-O Tapi Nisa dah pegang so sian lak, so takpe la, anything for Nisa...hehehe...Papa mulanya not very happy but bila tengok Nisa syok main balloons terus papa pun sengih sampai merah telinga (dah ler telinga papa tu senang merah LOL )...
So ni la Nisa, sorry balloon nyer tak nampak sebab Nisa asik lambung ke atas 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016