Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Blow the candles
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Blow the candles



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 30-Sep-2008 22:30
Nisa's birthday (Part 3)
Ni Nisa's 3rd besday party for her 2nd year's birthday, kat umah Maktok Pah (SP), on Hari Raya eve, lepas berbuka...
Actually mama nak beli kek yang best sket, tapi tetiba kawasan kat umah tu takde letrik lak petang tu, so kedai kek pun takde letrik, gi tengok kek semua dah senget coz cair...so beli la choc moist cake nih...sekadar cukup syarat...sib baik by time berbuka dah ada letrik, kalau dak candle light dinner la semua :-D
Thanks to MakSu, PakSu and Anis, and MakNgah & PakNgah for the besday gifts ;-) This year is a grand year for Nisa coz bleh selebret 3 besday :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016