Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tasik Raban
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Tasik Raban



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 8-Aug-2009 12:00
Last Family Vacation for 2009
This would be our last vacation for 2009 sebab lepas ni posa, then after raya mama dah sarat so not advisable to travel, dah ler dengan H1N1 (sick of listening to the news). Anyway, Nisa actually nak gi beach, but papa nak bagi Nisa new experience so try Bukit Merah la. Nisa excited walau keep on dok tanya bila nak pi beach. Mama happy boleh makan ikan bakar and pekasam kat Tasik Raban 8-)
But a day before we travel, Nisa terjatuh time lari nak sambut mama kat pintu skolah, tergigit bibir, berdarah, so melalak la. And sebab nangis teruk sangat, malam tu hidung berair macam selsema so papa kensel nak bawak Nisa pi Waterpark, so just bawak tengok animals kat Eco-park and Orang Utan Island. Nisa happy ja tengok animals as she loves animals, tapi komplen busuk! LOL
Sepetah-petah or sebuaih-buaih Nisa ni, orang sure ingat she fears nothing at all, but Nisa ni actually penakut. Even though she loves animals, dia geli nak pegang. And time nak ferry ke Orang Utan Island, Nisa punya nervous tengok keliling dia air, dia dok keras membatu LOL Siap warning papa "Papa sit properly! Becareful, nanti you fall inside the water!" LOL
The next day check-out, ingatkan nak balik umah but Nisa ngamuk nak pi beach gak, so balik tukar baju, then bawak dia pi Feringgi lak. She was so happy! And again, walau Nisa suka beach, dia suka sand jer sebenarnya, dia takut waves LOL But after an hour or so, lepas mama & papa coax her a bit, slowly she dared to come into the water and at last enjoyed the whole thing :-D We stayed more than 2 hours I guess, and Nisa looks so happy and satisfied...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016